Støt Broen Danmark - Min konto

10. september 2019

Fladså Gymnastik biker for BROEN Næstved

Biking trioen under Fladså Gymnastik har arrangeret et Biking-event til fordel for BROEN Næstved.

Biking-eventet afholdes den 5. oktober 2019 kl. 9-19 i Fladså Hallen i Mogenstrup.

Overskuddet fra dagen vil gå til BROEN Næstveds arbejde for udsatte børn, hvis familierne ikke har råd til, at børnene kan gå til fritidsaktiviteter.
I Fladså Gymnastik har vi hvert år familier, hvor vi hjælper med at ansøge BROEN. Familierne kan blive hjulpet med støtte til kontingent, tilskud til gymnastiktøj eller transport til og fra fritidsaktiviteter. BROEN drives ved hjælp af økonomisk støtte fra privatpersoner og firmaer.

Fladså Gymnastik har lånt cykler af Bike Akademiet, og der er 56 cykler til Biking-eventet. Cyklerne kan bookes på forhånd, så man kan tage venner eller kolleger med til at spinne for fordel for udsatte børns fritidsaktiviteter.

Find mere om Biking-event hos Fladså Gymnastik