Støt Broen Danmark - Min konto

12. september 2022

DGI Verdensholdet med BROEN Mariagerfjord under ELRO-dage

Fem, friske unge mennesker fra DGI Verdensholdet har været på besøg i Hadsund Hallerne tirsdag den 6. september. Det var et led i Elro-dagene, og det var BROEN Mariagerfjord, der stod bag arrangementet.
De fem tidligere deltagere på Verdensholdet lavede workshops for 150 børn fra 4. og 5. klasse fra Assens Skole, Havndal Skole, Hadsund Skole og Vindblæs Friskole. Der var massevis af lege, der samtidig beskrev Verdensholdets oplevelser på deres seneste tur rundt i verden, der blandt andet gik til Polen, Uruguay og Argentina, og der var brug af diverse redskaber, der venligst var udlånt af Hadsund Boldklubs gymnastikafdeling. Tak for det.
Arrangementet sluttede med fortællinger fra turen rundt i verden, og om hvad det vil sige at være en del af Verdensholdet. Det var 150 meget begejstrede børn, der klokken 12 sagde tak for i dag til de 5 gymnaster.
Tak til Elrofonden for støtte til arrangementet og tak til de øvrige fonde og institutioner, der i år har støttet BROENs arbejde. Det er Sparekasen Danmark Fonden Hobro, Socialstyrelsen, Mariagerfjord Kommune, Wasehuusfonden, Genbruget Storegade, Nordlys Vækstfonden, Svend Nielsen og Herdis Mygind Fond.