Støt Broen Danmark - Min konto

24. november 2021

BROEN Mariagerfjord indstillet til Integrationspris

På billedet: Niels Jørgen Sloth, Niels Foged og Lone Stegger fra BROEN Mariagerfjord og vinderen Ragna Jensen, der får overrakt prisen af Faketa Leto.
Integrationsprisen 2021 blev uddelt tirsdag den 26. oktober 2021 kl. 17.30 på Hobro Bibliotek. Tre skarpe kandidater er nomineret til dette års pris! 🤩🙌
📣 Broen Mariagerfjord er blevet indstillet for deres uvurderlige støtte og hjælp til, at udsatte børn og unge får en aktiv fritid. Broen Mariagerfjord indstilles også for deres måde at arbejde på, hvor man altid er sikret et positivt og hurtigt svar samt en effektiv arbejdsgang 🥳👍
📣 Ragna Jensen fra Café Regnbuen er blevet indstillet, fordi hun med stor hjertevarme, hver onsdag holder åbent for flygtninge/indvandrere, hvor der gives råd om danske forhold, hjælpes med de svære skrivelser, gives tøj, legetøj med mere til dem, der kan bruge det. Hun bliver beskrevet som en frivillig ildsjæl 🥳👍
📣 Tommy Larsen er blevet indstillet grundet hans store indsats med at hjælpe og integrere borgere med anden etnisk baggrund end dansk i Mariagerfjord Kommune, blandt andet hvert torsdag i Frivilligcentret. Han beskrives som en ildsjæl, der altid har overskud og tid til at hjælpe andre mennesker 🥳👍
Stort tillykke til Ragna Jensen fra Café Regnbuen som vandt Integrationsprisen 2021 😍🎉🙌