Støt Broen Danmark - Min konto

12. september 2021

Nu spiller aktiviteterne i BROEN Mariagerfjord

Torsdag den 9. september besøgte ”Den Evige Spillemand” Hadsund Kulturcenter. Besøget var arrangeret af Broen Mariagerfjord, som et af de arrangementer, der er støttet af Elrofonden – et led i de såkaldte Elrodage.
Den Evige Spillemand underholdt med Sebastiansange for 110 børn og voksne. Det var fortrinsvis sange fra nogle af Sebastians mange musicals. Mellem sangene blev der fortalt uddrag af de forskellige musicals. Begivenheden sluttede med pizza og sodavand fra Hammouds pizzabageri i Kulturcafeen.
Broen Mariagerfjord har også afviklet generalforsamling. Som så mange andre generalforsamlinger med et halvt års forsinkelse grundet coronarestriktioner. Der var valg til bestyrelsen, som frem til næste generalforsamling består af Lone Stegger, Hanne Bach, Niels Foged og Niels Jørgen Sloth. Tak til Jens Laurids Pedersen, der har kastet sig over andre opgaver, for indsatsen i Broen Mariagerfjord gennem de sidste par år.
Lørdag den 4. september delte Genbruget på Storegade i Hadsund ud af deres overskud, og de var så venlige at betænke Broen Mariagerfjord med en donation. Tusind tak for det. Pengene vil komme børn og unge til gavn i form at betalte kontingenter til fritidsaktiviteter.