Støt Broen Danmark - Min konto

10. maj 2021

Kan vi så få gang i hjulene igen!

Fra Broen Mariagerfjord er vi glade for, at børnene er ved at være i gang med fritidsaktiviteterne igen, og vi er klar til at støtte, hvor det måtte være nødvendigt. Det har jo været en stille periode gennem de sidste måneder, så der ligger penge, der venter på at komme ud og gøre glæde for børn og unge, der gerne vil deltage i en fritidsaktivitet, men hvor der måske ikke lige er ressourcer til at komme i gang. Broen Mariagerfjord dækker kontingent og eventuelt også udstyr, der kan være nødvendigt for at komme i gang med aktiviteten. Vi yder også tilskud til sommerlejre, fodboldskoler m.m. – hvis de ellers får lov til at blive afviklet i år! Gå ind på www.broen-mariagerfjord.dk for at se mere om arbejdet og hvordan man søger om støtte.

For ikke at udsætte nogen for unødig mulig smitte afholder Broen Mariagerfjord først generalforsamling i slutningen af august. Der kommer senere oplysninger med dagsorden, tid og sted.