Støt Broen Danmark - Min konto

29. oktober 2020

Vi er her for at hjælpe

BROEN Mariagerfjord støtter børns fritidsliv

Broen Danmark er en landsdækkende organisation, der har som mål at hjælpe børn og unge til at deltage i et sundt fritidsliv. Det foregår gennem lokalafdelinger – blandt andet Broen Mariagerfjord. Vi samler penge ind fra blandt andet donationer, fonde, indsamlinger, kommunen og socialstyrelsen. Pengene anvendes til at betale for kontingent til en fritidsaktivitet ligesom man kan søge om tilskud til forskelligt udstyr til den valgte fritidsaktivitet.

Ansøgningen til Broen Mariagerfjord skal komme fra en såkaldt fagperson, der har kendskab til barnet og familien, så hjælpen tilfalder de, der har et behov. Fagpersoner kan være for eksempel sagsbehandlere, familierådgivere, pædagoger, lærere og ledere i de forskellige fritidsaktiviteter.

Vi er fra Broen Mariagerfjord i denne tid i gang med at kontakte blandt andet idrætsklubber, spejdere og skolerne for at gøre opmærksom på muligheden for at hente hjælp til de børn og familier, der måske ikke lige har ressourcerne til at deltage i en fritidsaktivitet.

Mange foreninger har helt sikkert oplevet, at børn og unge falder fra, og ligeledes børn, der går rundt i periferien og måske gerne vil være med, men hvor familien ikke har de fornødne ressourcer. Så er det bare med at gribe fat i det pågældende barn og høre forældrene om ikke det kunne være en ide at søge Broen Mariagerfjord om tilskud til et godt og aktivt fritidsliv.

Læs mere om ansøgning om støtte under punktet ‘Kontakt BROEN Mariagerfjord‘ her på hjemmesiden.

Hvis du følger vores Facebookside, får du alle de nyeste informationer.