Støt Broen Danmark - Min konto

28. februar 2020

Pilotprojekt godt fra start.

Broen Mariagerfjord startede et projekt for de 15 til 18 årige i Mariagerfjord Kommune.
Projektet er målrettet unge mennesker, der ikke helt har fundet den rette plads i det sociale fællesskab i skolen eller i fritiden. Ikke har det selvværd, der skal til for at være med i fællesskabet.

Træner Henrik Palm har i et forløb på 10 uger arbejdet med 4 piger fra 8. klasse på Hadsund Skole. Det har fundet sted i Hadsund Motion i Nørregade, der har været så flinke at lægge lokaler til projektet. Tusind tak for det.  Det samme siger AKT-medarbejder Anne Mette Flou. Broen Mariagerfjord har ligeledes talt med to af pigerne, Victoria Bertelsen og Kamilla Ofverlind Christensen, og de er meget begejstrede for deres træning sammen med Henrik. De oplever, at de lettere kommer i tale med kammeraterne, og at de tror mere på sig selv. Om få uger starter der to nye hold op. Det bliver et hold piger og et hold drenge – også fra Hadsund skole.

Efter den gode erfaring med forløbet i Hadsund vil vi fra Broen Mariagerfjord forsøge at køre hold flere steder i Mariagerfjord Kommune.

Sideløbende med ovenstående projekt fortsætter Broen Mariagerfjord naturligvis med at give tilskud til kontingentbetaling og tilskud til udstyr til børn og unge, der deltager i en fritidsaktivitet. Det kræver som sædvanlig, at der gennem en fagperson er blevet søgt om tilskuddet.
Se mere på: https://broen-danmark.dk/mariagerfjord/