Støt Broen Danmark - Min konto

21. april 2019

ELRO Dage med Fortnite Dans

Fredag den 24. maj afholder Broen Mariagerfjord i samarbejde med ELROFONDEN en gratis event omkring Fortnite Dans.

Der kommer en dygtig instruktør fra Marianne Eihilts danseinstitut i Randers og instruerer i forskellige danse kendt fra spillet Fortnite.

Det finder sted i Frihallen ved Vindblæs Friskole i Norup fra kl. 10.30 – 13.30 med undervisning i 50 min. Denne gang deltager 4. og 5. årgang fra Hadsund Skole, Assens Skole og Vindblæs Friskole, men alle er velkomne.

Vi ser frem til at møde jer – friske på en gang Fortnite dans.

Broen Mariagerfjord

Broen Mariagerfjord er en frivillig forening, der hjælper med at betale kontingent og udstyr for børn, der ellers ikke har råd til at deltage i en fritidsaktivitet. Vi hjælper lige nu ca. 185 børn i hele kommunen. Den 24. maj samarbejder ELROFONDEN og Broen Mariagerfjord om både en sjov, gratis danseaktivitet for 4. og 5. årgang – samt andre interesserede OG samtidig penge til Broen, så vi kan hjælpe endnu flere børn.