Støt Broen Danmark - Min konto

30. september 2018

Broen Mariagerfjord reddet

Broen Mariagerfjord er reddet i denne omgang.
Onsdag den 22. august var der ekstraordinær generalforsamling i Broen Mariagerfjord med henblik på at lukke ned, hvis ikke der mødte nye energiske kræfter op, der ville fortsætte foreningens gode arbejde.
Men det gjorde der heldigvis. Der mødte 15 personer op som alle var interesserede i, at Broens arbejde kunne fortsætte. Broen Mariagerfjords historie blev ridset op og der blev fortalt at de sidste 3-4 år har Broen Mariagerfjord støttet imellem 175 – 200 børn i hele kommunen og administreret et budget på knap 300.000kr. Der blev også talt om, at arbejdet i Broen Mariagerfjord er meget administrativt arbejde, men et meget værdifuldt arbejde for de børn, der får glæde af hjælpen. Efter at alle spørgsmål var klaret og folk havde sagt noget om, hvor meget de kunne bidrage med, blev der valgt 6 til bestyrelsen og resten skrev sig på en liste, da stort set alle gerne ville hjælpe med ad hoc opgaver. Dermed blev Broen Mariagerfjord reddet og vil snart være klar igen til at hjælpe de børn, der har brug for hjælp til at komme til en fritidsaktivitet.

Da det var afklaret at Broen Mariagerfjord kan fortsætte, kom Christian Johnsen med en glædelig nyhed og overrakte en check på 25.000 kr. fra AMBU, der gerne vil støtte og hjælpe Broen Mariagerfjord godt i gang igen.