Støt Broen Danmark - Min konto

1. oktober 2012

Aktiv fritid øger selvværdet

Børnmedbolde2 shutterstock_81178291BROEN Mariagerfjord inviterer alle interesserede til generalforsamling torsdag d. 11.okt. kl. 19 i Ved Stranden Erhverv, Ved Stranden 1, Hadsund.

Vintersæsonen er startet for de mange fritidstilbud, som kommunens mange gode foreninger tilbyder. Rigtigt mange børn er en del af en eller flere klubber og er dermed en del af et fællesskab, der er unikt i forhold til personlig og social udvikling. Desværre er der familier, der ikke har et økonomisk eller socialt overskud til selv at være en del af en klub. BROEN Mariagerfjord har ved hjælp af sponsorater, medlemskaber og pengegaver mulighed for at støtte nogle af disse børn.

Lige nu støtter BROEN Mariagerfjord 65 børn med medlemskab eller udstyr til en fritidsaktivitet. Foreningen arbejder for at sikre, at så mange børn som muligt får muligheden for at deltage i en fritidsaktivitet. Det kræver opmærksomhed og ikke mindst fortsættelse af den opbakning, foreningen generelt møder hos lokale borgere og virksomheder.