Støt Broen Danmark - Min konto

Om BROEN Lolland

Pigeibro2 shutterstock_4516534Vi er en gruppe af frivillige, som har stiftet BROEN Lolland, der også er en selvstændig lokalforening under BROEN Danmark, der siden 2002 på frivillig basis har ydet støtte til, at udsatte børn og unge kan deltage i fritidsaktiviteter på lige fod med andre børn fra lokalområdet. Vi ønsker, at børnene skal føle sig socialt på højde med andre børn.

BROEN Lolland er stiftet den 25. februar 2014, hvor der blev nedsat en bestyrelse, som sammen med øvrige frivillige arbejder for at få børn og unge på 0-17 år i gang med fritidsaktiviteter. For nogle af børnene kan der blive tale om at komme væk fra en vej mod stoffer og kriminalitet.

BROEN Lollands opgave er at yde økonomisk støtte til kontingent, tøj og evt. udstyr, samt transport i forbindelse med fritidsaktiviteter. Vi skaber kontakt til aktivitetsudbydere samt vejleder familien.
Foreningen er uafhængig af offentlige eller private interesser. Opgaven løser vi i samarbejde med foreninger, fritidstilbud samt Lolland Kommunes sektorer, som har kontakterne til de familier og børn, hvor en økonomisk og praktisk støtte kan medvirke til, at børn får mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter.
Målet er at få børnene hurtigt i gang uden for mange formaliteter.

I 2020 støttede vi 510 børn og unge i hele kommunen til en aktiv fritidsinteresse og et godt fællesskab med andre børn og unge.