Støt Broen Danmark - Min konto

24. december 2020

BROEN 2412Run Storstrømmen

Hvornår

24.12.2020 - 26.12.2020    
00:01 - 23:59

2412Run logo

2412Run opstod oprindeligt i Horsens, men findes nu flere steder i landet.

I et samarbejde mellem BROEN og DGI Storstømmen arrangeres som noget nyt et velgørende juleløb i Guldborgsund Kommune og øvrige kommuner i DGI Storstrømmens område.

Her er præsentationen af løbet fra DGIs hjemmeside:

“Julen er hjerternes fest, og ”BROEN 2412Run – Storstrømmen” er et virtuelt motionsløb i juledagene, hvor alle deltagerindtægter i julens ånd går ubeskåret til BROENs lokalafdelinger i Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland.

Hos BROEN arbejder de for at hjælpe socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter, og hvis I kan samle hele familien til en løbe-, gå- eller cykeltur i juledagene, så kan I være med til at støtte op om deres gode arbejde.

Så hvorfor ikke udnytte ventetiden den 24. december, mens julestegen står i ovnen, til at gå en tur med familien i den gode sags tjeneste? Eller måske løbe eller cykle en tur 1. eller 2. juledag og få brændt lidt af julegodterne af, samtidig med at I hjælper børn og unge til en vej ind i fællesskabet?

Det virtuelle format betyder, at turen kan laves præcis hvor, hvornår  og med hvem det passer dig bedst. Altså hjemme fra hoveddøren, i dit foretrukne naturområde, eller et helt tredje sted. Efterfølgende kan du indtaste din løbstid i en samlet resultatliste, der således udelukkende bygger på de indberettede tider.

Der kan indberettes tider i resultatlisten fra d. 24. dec. kl. 00.01 til og med d. 26. dec. kl. 23.59.

Deltagerprisen er 30,- for børn til og med 15 år, mens alle ældre end 15 år betaler 50,-. Hertil kommer et administrationsgebyr til systemet Lapio, der administrerer tilmeldingsmodulet. Samtlige deltagerindtægter videregives til BROENS arbejde i de fire lokalafdelinger.

Vi ønsker, at alle de indsamlede deltagerindtægter går direkte til BROEN og de børn og unge, som de gør en kæmpe indsats for at hjælpe, og derfor tilbydes ikke medaljer. Der vil i stedet være mulighed for at printe sit eget diplom, når man har indtastet sin tid i resultatlisten.

”BROEN 2412Run – Storstrømmen” arrangeres af DGI Storstrømmen og BROEN-foreningerne fra Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland.

Vil du vide mere om BROENs arbejde for at støtte udsatte børn til en aktiv fritid så se mere her: https://broen-danmark.dk/

Distancerne, der kan vælges mellem, er:
2 km løb/gang
5 km løb/gang
10 km løb/gang
21 km løb/gang
10 km cykling
20 km cykling”

Find mere om tilmelding hos DGI