Støt Broen Danmark - Min konto

5. låge i julekalender fra WiSH by SeiMei

Stor donation fra SEiMEi - WiSH - BROEN Lolland
Så kan vi dele endnu en af de fantastiske donationer i WiSH by SEiMEis donationsjulekalender 🎅🏼
Bag 5. låge er en donation til BROEN Lolland, som er en helt speciel forening, drevet af frivillige kræfter 🙏🏼.
BROEN Lolland støtter børn fra særligt udfordrede familier, så børnene får mulighed for at deltage aktivt i en fritidsaktivitet, på lige fod med andre børn fra lokalområdet. Deres primære opgave er at yde økonomisk støtte til kontingent, tøj og udstyr, samt transport i forbindelse med fritidsaktiviteter. Arbejdet udspringer fra ønsket om, at børnene skal føle sig socialt på højde med andre børn.
Ved at kunne deltage i fritidsaktiviteter styrkes børnene fysisk, mentalt og socialt så de klarer sig bedre i skolen, får et bedre selvværd og mod på tilværelsen fremadrettet. Foreningen har 11 frivillige, og alle midler går til familierne. BROEN Lolland har støttet næsten 1000 børn siden starten i 2014. Alene i år støttes omkring 500 børn og unge.
Vi er så glade for at kunne støtte BROEN Lolland med en donation fra SEiMEi fonden på 15.000 kr. Donationen skal gå til kontingenter til fx fodbold- og håndboldtræning for børn i udfordrede familier 💛.
Hvis du har lyst til at støtte BROEN Lolland og udsatte børn til en aktiv fritid kan du donere via MobilePay på 172102 🎁
Du kan læse mere om BROEN Lolland og deres vigtige arbejde på deres hjemmeside www.broen-lolland.dk og på Facebook under “BROEN Lolland” 🎄
Vi håber du får en dejlig lørdag og 5. december ✨.