Støt Broen Danmark - Min konto

30. juni 2020

Elmin på fodboldskole med hjælp fra BROEN

Fodboldskoler og spejderlejre koster penge, og en gruppe af landets udsatte børn risikerer, at der ikke er råd til fritidsaktiviteter i sommerferien, fordi der ikke er penge til det i familien. Heldigvis er der hjælp at hente hos BROEN.

Elmin Asimovic

Elmin Asimovic er klar til fodboldskole (Foto: BROEN Lolland)

Et af de børn, som kan se frem til en aktiv sommerferie med støtte fra BROEN, er Elmin Asimovic, som spiller fodbold i FC Nakskov. Her er det BROENs lokalafdeling på Lolland, som hjælper Elmin til at kunne deltage i DBU’s fodboldskole i Nakskov. Det er fjerde gang, han skal på fodboldskole i ferien, og han glæder sig meget til at komme af sted igen.

’”Jeg kan godt lide at spille fodbold, fordi det er sjovt, og fordi jeg er sammen med mine venner,” siger Elmin Asimovic. ”På fodboldskolen lærer jeg nye teknikker sammen med dem, jeg spiller i klub med. Det er også sjovt at lære nye at kende.”

Det er ikke kun i klubben, at Elmin spiller fodbold. På den lokale multibane i området, hvor han bor, spiller han tit med sine venner. Elmin er 13 år og er blevet støttet til fodbold af BROEN Lolland siden 2016. Han kom i gang i klubben efter et fælles projekt mellem DIF, Sportsråd Lolland og BROEN Lolland i en boligforening for at inspirere børn derfra til at gå til idræt i lokale klubber.

BROEN Lolland er en del af BROEN Danmark, som med en særlig feriepulje gør det muligt for lokalforeningerne at støtte ferieaktiviteter for udsatte børn og unge. Feriepuljen har fået tilført midler fra blandt andet velgørenhedscykelløbet “BROEN Danmark Rundt” og energiselskabet OK.

Find mere om feriepuljen hos BROEN Danmark