Støt Broen Danmark - Min konto

29. maj 2019

Borgmester cykler for udsatte børn

Cykelløbet BROEN Danmark Rundt 2019 besøger mandag den 10. juni Lolland på sin tur fra Silkeborg (start 8. juni) på sin tur til Folkemødet i Allinge på Bornholm (mål 12. juni).

BROEN Lolland er værter for et depot for holdet ved ankomsten til Lolland fra Langeland. Borgmester Holger Schou Rasmussen byder holdet velkommen til Lolland og cykler med fra Tårs til Maribo.

På holdet i 2019 er bl.a. Anders Bondo Christensen (Danmarks Lærerforening), Flemming Poulsen (DGI), Kristian Thulesen Dahl (MF, DF), Jacob Mark (MF, SF), Morten Østergaard (MF, RV), Magnus Heunicke (MF, S), Ole Bondo Christensen (S-borgmester), Mads Andersen (K-folketingskandidat), Sten Knuth (V-folketingskandidat), Mads Frandsen (byrådsmedlem V), Peter Bondo Christensen (biolog Aarhus Universitet) og en række andre cykelentusiaster.

Undervejs besøger BROEN Danmark Rundt 2019 en række af BROENs lokalforeninger, som vil være vært for et depot for cykelholdet.

Kort om BROEN Danmark Rundt

Storebæltsbroen top

Fire af deltagerne i løbet på toppen af Storebæltsbroen. Fra venstre: Anders Bondo Christensen, Kristian Thulesen Dahl, Flemming Bøgely og Jacob Mark

BROEN Danmark Rundt er et velgørenhedscykelløb, hvor en række engagerede mennesker fra erhvervsliv, politik og foreninger er med til at sætte fokus på BROENs indsats for udsatte børns fritidsaktiviteter. Samtidig er deltagerne med til at skabe opmærksomhed på udsatte børns mulighed for at have en aktiv fritid på lige fod med andre børn i positive fællesskaber med voksne rollemodeller.

Idémænd til cykelløbet BROEN Danmark Rundt er erhvervsmanden Flemming Bøgely og folketingspolitikeren Kristian Thulesen Dahl, som lærte hinanden at kende som deltagere og værelseskammerater på Team Rynkebys ture til Paris.

(Video: Jyske Bank TV)

Deltagerne i cykelløbet støttes af sponsorer, og pengene går til at hjælpe udsatte børn og unge til at kunne deltage i aktiviteter i deres fritid.

BROEN Danmark Rundt 2019 arrangeres i samarbejde med Blue Idea, som også er hovedsponsor for løbet.

Find hele holdet, ruten, sponsorer og besøg hos BROENs lokalforeninger

Du kan også støtte holdets indsamling i 2019 på portalen BetterNow