Støt Broen Danmark - Min konto

3. juli 2017

BROEN Danmark-løbet gæstede Maribo

Den 19. juni modtog BROEN Lolland cykelrytterne, der cyklede Danmark rundt til fordel for børn, som støttes af alle BROEN Danmark-afdelinger. Heino Knudsen, der er formand for Fritid og Kulturudvalget, var med til at tage imod på torvet i Maribo.

BROEN Lolland havde sørget for både forplejning til cykelholdet og aktiviteter for lokale besøgende. Der var præmier til alle børn, der deltog i tegnekonkurrencen ”Tegn et dyr”. Præmierne var doneret af Legekæden/Bog og Idé, Larsson Cykler og Sportsmaster.

Cykelrytterne kunne nyde godt af produkter doneret af Sei-Mei (WISH-drikke), Pabst Bakery og Super Brugsen. Børnene kunne i øvrigt få stillet deres hoppe-/legelyst i hoppeborgen udlånt af Lollands Bank og med diverse legeredskaber.