3. juli 2017

BROEN Danmark-løbet gæstede Maribo

Den 19. juni modtog BROEN Lolland cykelrytterne, der cyklede Danmark rundt til fordel for børn, som støttes af alle BROEN Danmark-afdelinger. Heino Knudsen, der er formand for Fritid og Kulturudvalget, var med til at tage imod på torvet i Maribo.

BROEN Lolland havde sørget for både forplejning til cykelholdet og aktiviteter for lokale besøgende. Der var præmier til alle børn, der deltog i tegnekonkurrencen ”Tegn et dyr”. Præmierne var doneret af Legekæden/Bog og Idé, Larsson Cykler og Sportsmaster.

Cykelrytterne kunne nyde godt af produkter doneret af Sei-Mei (WISH-drikke), Pabst Bakery og Super Brugsen. Børnene kunne i øvrigt få stillet deres hoppe-/legelyst i hoppeborgen udlånt af Lollands Bank og med diverse legeredskaber.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk