Støt Broen Danmark - Min konto

22. marts 2016

BROEN støttede roere til træningslejr

Kajak-træningslejr-feb2015-Sevilla-2 web

Mark (til højre) under træningslejren i Sevilla (foto: SKC Lolland)

I vinterferien var to drenge, Mads og Mark, med på træningslejr i Spanien sammen med resten af eliteholdet fra kajakklubben på Lolland. Da drengenes familie ikke havde råd til at betale for turen, valgte BROEN Lolland at støtte med et beløb, så drengene kunne komme med resten af holdet på lejren.

Pengene til at støtte træningslejren i vinterferien kom til dels fra den indsamling, som BROEN Danmark havde kørt i efteråret 2015 på velgørenhedsportalen Charii.com.

Her er tilbagemeldingen pr. mail fra sportschef og træner, Finn Larsen i kajakklubben SKC Lolland til BROEN Lollands formand, Bente Kruse:

“Hej Bente! Jo, det har været en fantastisk oplevelse for Mads og Mark. Det er første gang, de begge har været på denne TL (træningslejr) med fly til Sevilla, træning med 23 andre roere fra vores elitehold. De klarede sig begge fint, med mange gode træningstimer, og så fridage på egen hånd i Sevilla by.”

Det er en stor glæde at kunne hjælpe unge talenter til at komme med på træningslejre, selv om det er en ekstraordinær stor udgift.

BROEN Danmark finansierede sammen med Bikubenfonden godt 150 børn og unges deltagelse i lejre og ture i sommerferien 2015.

Find mere om BROENs støtte til ferieaktiviteter

Find mere om Charii.com