Støt Broen Danmark - Min konto

5. november 2019

Penge til at bygge mere bro for børn

BROEN Køge blev forleden inviteret på besøg hos den lokale EDC Poul Erik Bech-mægler.

Poul Erik Bech Fonden donation

Jeppe Ertman (tv.) og Brian Andersen (th.) fra EDC Poul Erik Bech Køge sammen med Lennert Hansen (i midten) fra BROEN Køge (Foto: Henrik Førby Jensen, Køge Onsdag)

Anledningen til invitationen var en donation fra Poul Erik Bech Fonden på 50.000 kr. Den blev overrakt til BROEN Køges formand, Lennert Hansen, af Jeppe Ertman, der er indehaver af EDC Poul Erik Bech Køge.

Jeppe Ertman uddybede donationen til Køge Onsdag: “Vi må indrømme, at BROEN har fået en særlig plads hos EDC. Formålet med deres arbejde er super, og når vi har muligheden for at støtte det, er det en god ting at gøre. Det er lige præcis den slags, vores fondsmidler er rettet mod.”

Pengene skal bruges til at støtte socialt udsatte børn og unge til at gå til noget i fritiden i de lokale idræts- og fritidsforeninger.

Find mere om donationen hos Køge Onsdag den 4. november 2019

Det er ikke kun i Køge, at Poul Erik Bech Fonden i 2019 har valgt at påskønne det frivillige arbejde i BROEN Danmark. Samlet set har fonden valgt at give 1 million kr. til BROENs lokale indsats fordelt over det meste af landet.

Om Poul Erik Bech Fonden

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Fonden ejer i dag størstedelen af mæglervirksomheden. Gennem overskuddet fra EDC Poul Erik Bech støtter fonden især foreninger, der gør en forskel for børn.

Find mere om Poul Erik Bech Fonden