Støt Broen Danmark - Min konto

21. december 2016

Fødselsdag i Køge

Mandag den 12. december kunne BROEN Køge fejre 4 års fødselsdag. Dagen blev fejret med kaffe, lagkage og kagemand i Det Grønne Hus i Vestergade 3 C i Køge, hvor mange gæster kom forbi for at markere dagen.

peter-spar-nord

Rasmus Thygesen (tv) med checken til BROEN Køge

Udover en del medlemmer fik BROEN Køge også besøg af bl.a. XL-Byg Køge, repræsentanter fra Køge Kommune, SSP m.fl. ligesom direktør Rasmus Thygesen fra DI Teknik på Støberivej 14 i Køge kom forbi, og med sig havde han en check på kr. 50.000 til støtte for BROEN Køges arbejde.
Claus Phillipsen fra Galleri Kirkestræde kiggede også forbi med en check på 4.000 kr. som resultatet af lørdagens auktion i galleriet.

Med til denne flotte fødselsdagsgave knytter sig en speciel historie.

– Vi har valgt at støtte BROEN i Køge med yderligere 50.000 kr. i år fordi vi ser det som en virkelig god og langsigtet indsats for de unge mennesker der gerne vil deltage i fritids aktiviteter. Det er til dato det bedste vi har set af initiativer for at undgå de unge ender på gaden uden noget godt at tage sig til. Når de unge får disse muligheder for at deltage i fritidsaktiviteter føler de sig også mere som alle andre og ikke en der er udenfor.I stedet for julegaver til vores kunder bruger vi pengene til at støtte BROEN i Køge, vores kunder har taget det meget positivt og syntes alle godt om vores idé med at støtte dette formål, fortæller direktør Rasmus Thygesen fra DI-Teknik til Lokalavisen Køge Bugt.

– Det var en perfekt dag. Utroligt så flot en opbakning vi får fra stort set alle sider. Jeg er endnu rystet på den gode måde over de gaver der blev os til del denne dag – og de gaver vi er blevet til del gennem de fire år.

Fantastisk at så mange mennesker kan se idéen i det vi går og laver. Jeg har kun få ord at sige til det – det er fantastisk flot, og siger en superglad Peter Poulsen fra BROEN Køges bestyrelse

BROEN Køge har alene i 2016 støttet 115 socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter.