Støt Broen Danmark - Min konto

27. juni 2016

Skoleelever samlede penge til BROEN

shutterstock_178796429_webHastrupskolens projekt for valgfagsholdene om iværksætteri  og innovation er nu afsluttet. Fredag den 24. juni blev resultatet af indsamlingen til fordel for BROEN Køge afsløret ved et arrangement på skolen. Ikke mindre end 6.852,50 kroner havde engagerede elever indsamlet, og beløbet blev overrakt til kasserer Henning Andersen fra BROEN Køge.

BROEN Køge siger en stor tak for den flotte støtte!

Her er en beretning om forløbet fra valgfagsholdet, som stod for projektet om et socialt innovativt projekt blandt elever fra 0. – 5. klasse:

“På Hastrupskolen i Køge har vi i dette skoleår haft iværksætteri og innovation som valgfag. I de sidste par måneder har vi haft fokus på et socialt innovativt projekt, hvor der blev lagt vægt på at iværksætteri en gang i mellem også handler om at hjælpe andre. Det har mundet ud i et projekt, hvor elever fra 0. til 5. klasse fik til opgave at bidrage med nogle små gode gerninger for deres forældre, naboer eller andre voksne, hvor de så ville få en lille sum penge for deres arbejde. På valgholdet havde vi besluttet os for at pengene skulle gå til Broen i Køge, da det er en organisation som hjælper børn og unge i lokalområdet.

Hastrupskolen_Broen

Formålet var, at lære de yngste elever at det er vigtigt at hjælpe andre, uden nødvendigvis selv at tjene på det. For at motivere eleverne yderligere besluttede valgholdet at skaffe nogle sponsorater i Køge. Det resulterede i sponsorgaver fra blandt andre Bog & Idé, Fætter BR, Køge Boglade og Intersport. Planen var så, at den klasse der samlede flest penge sammen ville få sponsorgaverne i præmie.

Projektet blev en stor succes, og eleverne var generelt utroligt engagerede. I alt fik eleverne indsamlet 6852,50 kr., hvilket valgholdet er utrolig taknemmelige og rørte over. Alle pengene blev overrakt til kasserer Henning Andersen fredag den. 24. juni på Hastrupskolen.

For Hastrupskolens valghold har det været en oplevelse at være med i dette projekt, og vi håber at kunne gentage succesen næste år.”

Hilsen Sara Nielsen, valgfagsholdet om iværksætteri og innovation