Støt Broen Danmark - Min konto

12. maj 2016

Hastrupskolen samler ind til BROEN Køge

BROEN Køge modtog d. 10 maj følgende brev fra en klasse på Hastrupskolen i Køge.Hastrupskolen

Hej,

Vi kommer fra Hastrupskolen i Køge. 

Vi er igang med et socialt innovativ projekt i vores valgfag “iværksætteri og innovation”, som handler om, at 0-5 klasserne skal lave nogle små gode gerninger for deres forældre, naboer eller andre voksne hvor de så får en lille sum penge for deres arbejde.  Der vil være en præmie til den klasse der indsamler flest penge, og vi håber de vil se, at det er en vigtig ting, at hjælpe andre også selvom de ikke nødvendigvis får noget ud af det selv. 

Vi har valgt, at de indsamlede penge skal gå til BROEN Køge, fordi vi synes det er en fantastisk organisation, som er meget nærliggende til vores målgruppe af børn og unge, fordi de lige så godt kunne være en elev på Hastrupskolen, som fik hjælp af jer. 

Projektet løber af stablen i løbet af juni

Med venlig hilsen 

“iværksætteri og innovation” valgholdet fra Hastrupskolen Køge

– Sara Nielsen 

Vi i BROEN Køge var rørte over henvendelsen og den tankegang disse unge mennesker viser. BROEN Køge siger tusind tak for betænksomheden fra eleverne på valgholdet “Iværksætteri og innovation” på Hastrupskolen.