Støt Broen Danmark - Min konto

29. marts 2016

Donation fra Rosenbækvin

Fredag d. 26 februar var dagen, hvor Rosenbækvin skulle overrække den årlige donation fra salget af vingårdens kunstnervine. Det er en tradition på Rosenbækvin, at en lokal kunstner hvert år illustrerer en etiket til vingårdens kunstnervin, hvorfra Rosenbækvin donerer kr. 15,- fra hver solgt flaske. Det er kunstneren, som vælger hvortil pengene skal doneres, og dette års kunstner Pia Skovbo, havde bestemt at donationen i år skulle gå til BROEN Køge. Foreningen støtter, vejleder og hjælper børn og unge i ressource svage familier, på en sådan måde, at børnene og de unge får mulighed for en aktiv fritid i kommunens fritidstilbud.

På billedet ses Pia Skovbo med Årets kunstværk samt Peter Poulsen, som får overrakt donationen af Kurt og Kirsten Lundkvist fra Rosenbækvin.

Rosenbaekvin_Broen (2)