Støt Broen Danmark - Min konto

16. november 2015

Hastrup lysanlæg

Af Per Møller

SPONSORSTØTTE: Multibanen i Hastrupparken i Køge får nu tilført lysanlæg, så områdets unge mennesker også kan benytte banen i de mørke timer i vinterhalvåret.

BROEN Køge har et rigtigt godt samarbejde med Hastrupparken, og BROEN har nu via et flot sponsorbeløb fra Østifterne fået mulighed for at realisere lysanlægget.

– Vi har modtaget 23.000 kroner af Østifterne, repræsenteret ved forsikringsselskabets kontaktperson i Køge-området, Svend Poulsen fra firmaet Maler-Svend ApS. Samtidig med at HJ Belysning i Køge har været en rigtig god samarbejdspartner ved fremskaffelse af bl.a. master til anlægget er det hele gået op i en større enhed. Jeg forventer, at vi kan indvie det nye lysanlæg inden 1. december, fortæller Peter Poulsen fra BROEN Køge.

De unge mennesker, der er de ivrige brugere af multibanen, medvirker også ved projektet – bl.a. ved at sørge for en stor del af gravearbejdet.

Broen_Hastrupparken

Peter Poulsen fra Broen Køge (nr. to fra venstre) modtager checken fra Svend Poulsen fra Østifterne. De flankeres af tre af de unge brugere af multibanen i Hastrupparken, som de naturligvis glæder sig til også at kunne benytte i aftentimerne i vinterhalvåret. (Foto: JCJ).

Kilde: Lørdagsavisen.dk