Støt Broen Danmark - Min konto

29. december 2014

Ejendomsselskabet Bjerggade 22 A/S

Ejendomsselskabet Bjerggade 22 A/S, der ejes af murermester Jørn Rasmussen og frue, donerede på BROEN Køges 2 års fødselsdag kr. 25.000. Dette beløb vil fremadrettet blive givet til BROEN Køge hvert år i december – en fantastisk donation, som vi er ovenud glade for. Jørn Rasmussen har været murer i Køge i mange år og blev efter at have talt med fruen enige om, at nogle af de penge, de havde tjent skulle tilbage, hvor de kan støtte udsatte personer. BROEN Køge har på 2 år givet støtte til ca. 200 unge, så midlerne kommer på et godt sted. BROEN Køge takker Jørn og Lis Rasmussen for deres gode tanker. (Foto. JCJ)

BROEN Køge takker Jørn og Lis for kr. 25.000 i 2015.


Peter Poulsen takker Jørg Rasmussen for donationen.