Støt Broen Danmark - Min konto

Ansøg om støtte

Vores målgruppe er socialt udsatte børn i alderen 6-18 år i hele Horsens Kommune. Vi bliver typisk kontaktet af skole, SFO, socialrådgiver, sundhedsplejerske, eller frivillige i foreningerne, der har daglig omgang med børnene og deres familie, og som kender deres forhold.

Kontaktpersoner:

Jill Hagen, tlf. 30 32 78 32

Gitte Holgaard, tlf. 27 82 24 77

Før du sender en ansøgning, skal du være opmærksom på:

  • Første gang et barn modtager hjælp fra BROEN Horsens, dækker vi kun kontingent for et halvt år. Hvis barnet gerne vil fortsætte i fritidsaktiviteten, skal barnets forældre/værge fremsende en mail til BROEN Horsens, der bekræfter, at barnet fortsat vil deltage.
  • Der skal hvert år sendes en ny ansøgning til BROEN Horsens. Hjælp forlænges ikke ud over et år, hvis der ikke sendes en ny ansøgning.

For at en ansøgning kan komme i betragtning, skal alle felterne udfyldes. Bemærk at BROEN Horsens kun støtter børn i alderen 6-18 år.

NB Da BROEN Horsens er en frivillig forening, må du forvente, at der kan gå ca. 14 dage, før du hører fra os.

Se også vilkår for kontakten til BROEN Horsens nederst på denne side.

Ansøg BROEN Horsens

  • Udgift til kontingent/medlemskab for fritidsaktivitet
    Jeg har læst og accepterer BROEN Horsens' samtykkeerklæring (find link nedenfor)

Find Samtykkeerklæring BROEN Horsens

For at kunne behandle en ansøgning om støtte skal vi have samtykke fra forældrene til barnet til, at BROEN må opbevare og behandle personlige oplysninger om barnet og om forældrene.

Hvis barnet/den unge stopper i fritidsaktiviteten, skal der gives besked til BROEN Horsens. Hvis der ikke gives besked, vil der ikke være mulighed for at søge støtte hos BROEN Horsens fremover. Desuden vil BROEN Horsens kræve støtten tilbagebetalt for den periode, hvor barnet/den unge er udeblevet fra fritidsaktiviteten.

BROEN Horsens videregiver på intet tidspunkt dine oplysninger til tredjepart, medmindre du har givet dit personlige og forudgående samtykke til det. BROEN Horsens forbeholder sig dog ret til at indhente oplysninger ved tredjepart angående barnets deltagelse i f.eks. idrætsforening.

BROEN Horsens opbevarer personlige oplysninger ifølge god skik og i henhold til persondataloven.

Find vores privatlivspolitik