Støt Broen Danmark - Min konto

15. juli 2020

Koncert til fordel for udsatte børn og unge

En flok lokale musikere går i august på scenen for at rejse penge til at hjælpe udsatte børn og sårbare unge i lokalområdet.

Bomles Venner går sammen med The Horsens Horns om støttekoncerten (foto: PR-foto fra Horsens Ny Teater)

Det sker fredag den 14. august, hvor Horsens Ny Teater lægger rammer til en støttekoncert med optræden af Bomles Venner og The Horsens Horns. Musikerne spiller gratis, og overskuddet går til at støtte BROEN Horsens og Headspace Horsens, som tilbyder rådgivning til unge i alderen 12-25 år.

Bomles Venner er kendte for sine fortolkninger af musikken fra bandet Bamses Venner. Bamses Venner benyttede på de originale indspilninger ofte blæsere for at give musikken ekstra dybde og flere nuancer. Til koncerten på Horsens Ny Teater kan publikum derfor glæde sig til at The Horsens Horns (trompet, saxofon, trombone) tilfører både dybde og fylde, når de giver den fuld blæs.

Billetter til koncerten sælges hos Horsens Ny Teater

Find omtale af koncerten i Horsens Folkeblad den 9. juli 2020