Støt Broen Danmark - Min konto

5. marts 2020

Verdensrekord giver penge til børns fritid

Opslag om rekordforsøget på Fængslet i Horsens (foto: Toolbox CF’s opslag om eventen)

Ved en event på Fængslet i Horsens satte 20 mænd sig i en romaskine for at overgå verdensrekorden i indendørs roning og samtidig samle penge ind til BROEN Horsens. Begge dele lykkedes over al forventning. Rekorden blev stukket med næsten 126 km, og indsamlingen nåede over 50.000 kroner til udsatte børns fritidsaktiviteter.

Eventen fandt sted lørdag den 29. februar, og deltagerne, der alle kom fra træningscentret Toolbox CF i Horsens, skulle på 24 timer ro så langt som muligt på skift på den samme romaskine. Samtidig kunne sponsorer tegne sig for at give et støttebeløb alt efter hvor mange kilomenter, der ville blive roet i løbet af dagen. Den tidligere rekord lød på 301.774 meter. Da de 24 timer var gået, var tælleren på romaskinen på Fængslet nået op på 436.505 meter, og dermed var verdensrekorden en realitet.

Det udløste selvfølgelig stor glæde hos deltagere og tilskuere. Også hos BROEN Horsens udløste det begejstring, da den samlede donation fra eventen nåede op på over 50.000 kr. fra en lang række sponsorer.

Find mere om arrangementet hos Horsens Folkeblad den 1. marts 2020

BROEN Horsens siger en stor tak for støtten!