Støt Broen Danmark - Min konto

10. december 2018

2412Run støtter børns fritid

Velgørenhedsløbet 2412Run samler igen penge ind til at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem BROEN Horsens.

Nogle af deltagerne i 2412Run Horsens i 2017

2412Run finder sted den 24. december i tidsrummet kl. 9-12, hvor både børn og voksne kan deltage og løbe eller gå turen rundt om Bygholm Sø i Horsens. De indsamlede penge fra løbet går direkte til at hjælpe udsatte børn og unge til at kunne deltage i fritidsaktiviteter i hele kommunen.

En række sponsorer støtter indsamlingen, og deltagerne kan støtte indsatsen i BROEN Horsens ved at lægge et frivilligt bidrag på dagen. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding. Man skal bare udfylde og aflevere en deltagerseddel med navn og antal omgange.

2412Run Horsens arrangeres af BROEN Horsens i samarbejde med frivillige fra løbeklubben Atletica.

2412Run afholdes i år også i Haderslev, Vejle og Aalborg.

Find mere om årets udgave af 2412Run Horsens