28. marts 2018

BROENs børn inviteret i cirkus

Cirkus Arena har givet BROEN Horsens mulighed for at invitere “sine” børn i cirkus.

Aftalen med Cirkus Arena betyder, at BROEN Horsens inviterer alle børn, som bliver støttet af BROEN Horsens, og deres søskende og forældre til forestillingen på Dyrskuepladsen i Horsens hos Cirkus Arena onsdag den 18. april kl. 17.00.

Interesserede skal sende en mail til BROEN Horsens med oplysning om navn og antal billetter – send mail til BROEN Horsens

Vi siger en stor tak til Cirkus Arena for dette samarbejde!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk