Støt Broen Danmark - Min konto

11. januar 2018

Julesange støtter udsatte børns fritid

“Den Levende Jule-Jukebox” er blevet en tradition op til jul i Horsens. Den var i aktion igen til fordel for BROEN Horsens og indsatsen for udsatte børns fritidsaktiviteter.

Opslag om julejukeboxen med Mammas & Pappas

Lørdag den 16. december spillede jukeboxen julesange efter ønske fra besøgende på Søndergade i Horsens. Hanne Grunnet Sørensen har sendt denne hilsen om initiativet fra gruppen bag jukeboxen, der kalder sig Mammas & Pappas:

“Jukeboxen består af 11 sangglade forældre, som har spillet sammen i over 10 år, siden vores børn gik i 2. klasse på Midtbyskolen. Vi øver os hvert år på 20 populære julesange, som man kan købe for en rund 20’er. I år blev der købt 64 julesange og “Mammas & Pappas” spillede og sang uafbrudt i 4 timer til fordel for BROEN. Hele det indsamlede beløb på 1809,50 kr. er doneret til BROEN med ønsket om en glædelig jul og et godt Nytår.”

BROEN Horsens siger en stor tak for støtten!