Støt Broen Danmark - Min konto

12. december 2017

Juleløb for BROEN

Juleløbet 2412Run afholdes den 24. december for 11. gang i Horsens, og igen i år er det til fordel for BROEN Horsens og udsatte børns fritidsaktiviteter.

Løbet vil som sædvanligt foregå rundt om Bygholm Sø i Horsens, og der er lagt op til, at alle – børn og voksne, hunde og barnevogne – kan være med. Man kan løbe eller gå, som det passer til temperament og form på den godt 7 km lange rute om søen.

Det er gratis at deltage, og man skal ikke meldes til på forhånd, men kan bare møde op i tidsrummet kl. 9-12. Så man bestemmer altså selv, hvornår det passer at tage turen – bare man er færdig kl. 12.

Deltagerne kan støtte BROEN Horsens ved at lægge et frivilligt bidrag på dagen, og sponsorer kan give et beløb pr. omgang, der tilbagelægges, eller et fast beløb. De indsamlede penge går direkte til BROEN Horsens’ indsats for udsatte børns aktive fritid i hele kommunen.

2412Run Horsens arrangeres af BROEN Horsens i samarbejde med frivillige fra løbeklubben Atletica.

Det traditionsrige juleløb i Horsens startede i 2007 og har siden samlet mange hundrede børn og voksne til en frisk start på julen, samtidig med at man støtter et godt formål. Ideén har også bredt sig, så der i år afholdes 2412Run for andre af BROENs lokalforeninger i følgende byer: Gram, Haderslev, Vojens, Vejle og Aalborg.

Find mere om 2412Run Horsens 2017