Støt Broen Danmark - Min konto

28. april 2017

Kjartans bluse på auktion

AC Horsens-målskytten Kjartan Finnbogason har sat sin Fængslet-trøje med det karakteristiske nummer 9 på auktion til fordel for udsatte børn gennem BROEN Horsens.

Derfor har “De Gules” fans og virksomheder med interesse for AC Horsens mulighed for at få fingrene i en original spilletrøje ved at byde på den. Det fortæller AC Horsens i en pressemeddelelse.

Kjartan Finnbogason har valgt at donere sin spilletrøje til fordel for en auktion for BROEN Horsens, der har som formål at støtte udsatte børn, så de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser.

“Jeg vil gerne give noget tilbage til byen, der har givet mig så meget, og jeg håber, at der kommer et højt bud på trøjen, for det går til et godt formål,” fortæller Kjartan Finnbogason.

Han spillede i lige nøjagtig den trøje, da han reducerede til 1-2 mod Brøndby på Brøndby Stadion søndag den 31. juli 2016.

Byd på Kjartans trøje og støt BROEN

Hvis du har lyst til at byde på trøjen, så kan du gøre det på AC Horsens’ Facebookside.

Her er et opslag fra den 27. april med en vidoe, hvor Kjartan Finnbogason sætter sin autograf på trøjen. I skrivende stund er der budt 2.000 kroner for trøjen.

Sidste frist for at byde er fredag den 5. maj klokken 12.00. Så du kan nå det endnu! Bliver det dig eller din nabo, der løber med trofæet? 🙂

BROEN Horsens siger en stor tak for det fine initiativ!