Støt Broen Danmark - Min konto

18. april 2017

Søsterloge støtter udsatte børn

Søsterloge nr. 65 Primula er en del af Odd Fellow Ordenen i Horsens, og den kunne i marts fejre sin 40 års fødselsdag.

På billedet ses fra venstre overmester Pia Pedersen sammen med Lisbet Fløe og Hanne Bülow, Mødrehjælpen, Hans Søgaard, BROEN Horsens, Kirstine Madsen, Kirkens Korshær, samt Jonna Sørensen, Børnenes Kontor. (Privatfoto)

Det skete med uddeling af 40.000 kroner, som gik til både udsatte børn og voksne i Horsens-området: 10.000 kroner gik til Børnenes Kontor i Horsens, 10.000 kroner til Kirkens Korshær i Horsens, 10.000 kroner til BROEN Horsens, 5.000 kroner til Mødrehjælpen i Horsens og 5.000 kroner til Horsens Krisecenter for Mænd.

Donationerne blev overrakt i logens bygning ved et arrangement, hvor modtagerne alle var repræsenterede.

Find omtale af overrækkelsen i Horsens Folkeblad

BROEN Horsens siger en stor tak for støtten!