Støt Broen Danmark - Min konto

30. marts 2017

Gave og hæderstegn til BROENs stifter

Ved den årlige kunstmesse den 4. og 5. marts på Fængslet i Horsens uddelte Rotary Horsens Vestre en gave på 5.000 kr. til BROEN Horsens.

Kunst til fordel for udsatte børn

Kulturminister Mette Bock ved åbningen af kunstmessen (foto: Michael Svenningsen, Horsens Folkeblad)

Kunstmessen blev åbnet af kulturminister Mette Bock, og gennem lørdagen blev den besøgt af mange hundrede gæster. Publikum betalte 50 kr. pr person for at komme ind, mens alle udstillere havde betalt 1200 kr. for en stand, hvorfra de kunne sælge og netværke. Overskuddet fra kunstmessen går sammen med indtægterne fra salg af kaffe, vin, kage osv. til støtte til udsatte børn i de tre baltiske lande Estland, Litauen og Letland.

Som en del af messen blev der uddelt gavebreve til lokalt velgørende arbejde, og herunder til BROEN Horsens og indsatsen for socialt udsatte børn og unge i kommunen. Samtidig havde giverne en lille overraskelse i ærmet. Gæsterne på messen deltog nemlig i en lodtrækning om præmier på entrébilletten. I forbindelse med udtrækningen blev Hans Søgaard fra BROEN Horsens kaldt frem for at modtage en hædersbevisning.

Hans Søgaard var nemlig udvalgt sammen med 99 andre danskere til at modtage et hæderstegn fra Rotary som en tak for den indsats, han har ydet for udsatte gennem mange år. Tildelingen var et led i 100 års jubilæet for The Rotary Foundations 100 års jubilæum, og det var første gang, at en person uden for Rotary modtog et sådant hæderstegn.

Find mere om kunstmessen hos Horsens Folkeblad

BROEN Horsens siger en stor tak for støtten!