Støt Broen Danmark - Min konto

12. februar 2017

AC Horsens overrakte check

Pengene fra den indsamling, som AC Horsens i november 2016 lavede til fordel for BROEN Horsens, blev torsdag den 9. februar overrakt ved et arrangement for fodboldklubbens støtter og sponsornetværk.

AC Horsens donation

Checken til BROEN Horsens. Fra venstre ses: Kristian Nielsen/AC Horsens, Marie Schiøtz/Alka, Rune Løgstrup/BROEN Danmark og konferencier Søren Jochumsen (foto: AC Horsens)

AC Horsens valgte at samle midler ind til BROEN Horsens ved at donere to kroner pr. tilskuer, da ”de gule” mødte AGF fredag den 25. november på CASA Arena Horsens. Dette beløb blev suppleret af endnu et beløb fra en særlig csr-pulje på i alt 250.000 kr. fra superliga-sponsoren Alka til fordeling mellem de 14 superligaklubber, som hver især har udvalgt en lokal social indsats at støtte.

I alt kunne AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen og Marie Schiøtz, der er aktiveringschef hos Alka, overrække en check til BROEN Horsens på 22.844 kr., som går til at støtte lokale børn og unge fra udsatte hjem til at deltage i idræts- og fritidsaktiviteter.

BROEN Horsens siger en stor tak for støtten!

Find mere om arrangementet hos AC Horsens

Find mere om Alka Superliga CSR-puljen