Støt Broen Danmark - Min konto

28. oktober 2016

Donation fra borgmesters fødselsdag

peter-soerensen-donation-okt-2016

Borgmesteren overrakte selv donationerne fra fødselsdagen. Fra venstre: Tove Asmussen, Jonna Sørensen fra Børnenes Kontor, Peter Sørensen, Hans Søgaard fra BROEN Horsens og Helle Frost (foto: Thomas Schütt, Horsens Folkeblad)

“Giv penge til udsatte børn i stedet for at give gaver til mig!” Sådan lød opfordringen fra borgmester Peter Sørensen til gæsterne ved receptionen for hans 50 års fødselsdag i september. Han havde på forhånd bedt om, at man donerede penge til enten Børnenes Kontor eller BROEN Horsens i stedet for at medbringe en gave.

Det førte til en flot støtte til de to børne-organisationer, som mandag den 24. oktober fik overrakt hver sin donation på 28.787,50 kroner af Peter Sørensen ved et arrangement på rådhuset.

“Det er stort af dig. Det er jo penge, du lige så godt kunne have puttet i baglommen. Så tak på børnenes vegne,” sagde Hans Søgaard fra BROEN Horsens ifølge Horsens Folkeblad, da han modtog donationen.

BROEN Horsens siger en stor tak for støtten!