Støt Broen Danmark - Min konto

8. september 2016

Lucas glæder sig til fodbold

lucas-fodbold-horsensfolkeblad

Lucas viser stolt sit fodboldtøj frem til sine søskende (foto: Morten Pape, Horsens Folkeblad)

Tine Bang er alenemor til tre børn, og med en stram økonomi var det svært for hende at finde penge til børnenes fritidsaktiviteter. Det fortæller hun til Horsens Folkeblad. Her er et uddrag af artiklen, der er skrevet af Mette Graugaard.

“Mor, hvornår skal jeg til fodbold igen?”

Lucas er pavestolt af sine nye fodboldstøvler. Dem skal han have på mandag, når han skal til fodboldtræning.

“Han glæder sig helt vildt, og har allerede spurgt flere gange om, hvornår det er mandag, og han skal til fodbold igen,” fortæller hans mor Tine Bang.

At hun har mulighed for, at hele børneflokken, der ud over seks-årige Lucas tæller hans tvillingesøster Mille og deres storesøster Carolina på syv år, kan gå til sport, skyldes økonomisk hjælp fra BROEN Horsens.

For økonomien er stram hjemme hos familien. Tine er alenemor til sine tre børn, hun er sygemeldt og på kontanthjælp, så der er ikke så meget at rutte med i hverdagen.

“Havde det været ét barn, jeg skulle betale kontingent for, kunne det godt gå, men ikke med tre.”

Heldigvis havde hun en veninde, der gjorde hende opmærksom på muligheden for at søge om økonomisk hjælp.

“Jeg skrev til BROEN Horsens. I første omgang fik jeg ikke hjælp, men så blev jeg ringet op af en fra BROEN, som spurgte, om hun måtte tage kontakt til min sagsbehandler i kommunen. Det måtte hun godt. De snakkede sammen, hvor hun hørte om vores historie og om, at børnene ville have godt af at deltage i noget sport, og så sagde de ja til at støtte mig.”

(Uddrag fra artiklen i Horsens Folkeblad den 6. september 2016)

Find mere om BROEN Horsens hos Horsens Folkeblad

Find flere gode historier om BROEN