Støt Broen Danmark - Min konto

8. juli 2015

Cirkusskole på Jernlageret

CirkusSmåtJernlageret er det nye hyggelige sommermødested for børn, unge og voksne på havnen i Horsens. Strandsand, liggestole, klatrevæg og skiftende aktiviteter for små og store hen over sommeren.

I uge 29 byder Jernlageret på cirkusskole mandag til onsdag for børn i alderen 5-10 år. Det sker, når Lisbeth Ivanhoe fra Mirakleriet slår dørene op til Cirkus Småt, som sammen med børnene vil skabe en fin forestilling for forældre, søskende og andre besøgende.

For at deltage skal du skrive en mail til mirakleriet@gmail.com, hvor du oplyser dit navn og alder, og hvilken af de tre dage du kunne tænke dig at være med. Der er begrænsede pladser. Arrangementet er gratis og primært for børn uden mulighed for at komme på sommerferie.

Cirkusskolen arrangeres i samarbejde med BROEN Horsens.

Find mere om Jernlageret og Mirakleriet på Facebook