Støt Broen Danmark - Min konto

27. marts 2013

Samarbejde med AC Horsens

AC Horsens socialt ansvarFodboldklubben AC Horsens har indledt et samarbejde med BROEN Horsens om at støtte den lokale indsats for socialt udsatte børn og unge. For AC Horsens sker det som led i klubbens CSR-program (CSR står for Corporate Social Responsibility), der handler om at vise social ansvarlighed i lokalsamfundet. Andre samarbejdspartnere er ASV (Akademi for Specialundervisning til unge og voksne) og Østbasen i Sundparken, som er socialt udsat boligområde i Horsens.

I udlandet er der for eksempel i England en årelang tradition for, at fodboldklubber engagerer sig socialt i lokalsamfundet med udgangspunkt i sporten, og ønsker klubben i Horsens at gå samme vej.

BROEN Horsens er glade for samarbejdet, da fodbold er en af de store aktiviteter, som BROEN hjælper mange børn og unge med at deltage i.

Find mere om samarbejdet hos AC Horsens