Støt Broen Danmark - Min konto

27. september 2006

Sund By Prisen til BROEN

Sundbypris

Hans Søgaard modtager Sund By Prisen af Jan Trøjborg (til højre)

Foreningen Broen fik Horsens Kommunes Sund By Pris 2006 for arbejdet med udsatte børn.
Det var en glad formand for Foreningen Broen, der i september modtog Horsens Kommunes Sund By Pris 2006. Hans Søgaard, der tog initiativ til at danne foreningen for 4 år siden, modtog prisen – et fuglebad i keramik – for et utrætteligt arbejde med udsatte børn.

Og prisen fik flotte ord med på vejen af formanden for Sammenlægningsudvalget Jan Trøjborg:
– Takket være Foreningen Broen er 100 børn i Horsens kommet i gang med at dyrke sport. Det skyldes ikke mindst foreningens tro på, at alle børn har ressourcer, og at det gælder om at udnytte disse ressourcer bedst muligt. Samtidig er foreningen kendt for at stille op for disse børn alle døgnets timer, hvilket er med til at give dem øget trivsel og selvværd.

Og Hans Søgaard var glad og taknemmelig over at modtage prisen:
– Det er rart at vide, at vores arbejde bliver værdsat. Vi er så heldige at have et rigtig godt samarbejde med mange frivillige og med Horsens Kommune – herunder Sund By. Med prisen kommer der endnu mere strøm på batterierne.

Det er 3. gang, Sund By Prisen i Horsens uddeles til en person eller forening, der har gjort sig særligt bemærket inden for frivilligt socialt og sundhedsfremmende arbejde.