26. november 2018

Hilsen fra en glad mor

Et af de børn, som BROEN Høje-Taastrup støtter, er begyndt til svømning i efteråret.

(Modelfoto)

Forleden fik vi denne hilsen fra hans mor, som vi gerne vil dele:

“Du kan tro, at han har glæde af sin svømning! Jeg sad den tredje gang, han var til svømning, og så ham ‘knække koden’ til det at kunne holde vejret under vandet. Jeg sad og var helt høj af glæde. Femte gang ‘svømmede’ han den korte længde (ca. 5-6 m) i det lille bassin uden at røre bunden og med hovedet under vandet … plaskende med arme og ben, ingen korkbælte eller svømmevinger.

Og han ELSKER det! At BROEN vil gå ind og betale hans kontingent gør bare min glæde endnu større. Tusinde tak for det. Mange hilsner fra hans meget glade mor :-)”

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk