Støt Broen Danmark - Min konto

24. september 2020

BROEN på vej i Hillerød

En gruppe engagerede frivillige personer er klar til at sætte sig sammen for at hjælpe børn og unge fra udsatte familier til at deltage i aktiviteter i fritiden i de lokale idræts- og fritidsforeninger.

Det sker med oprettelsen af BROEN Hillerød, som holder sin stiftende generalforsamling torsdag den 5. november 2020.

Pga. corona-forholdsregler holdes mødet online, dvs. at deltagerne deltager på afstand via et link til at holde et videomøde, hvor man kan se og høre forløbet i den stiftende generalforsamling. Nærmere information følger.

Af hensyn til at kunne oplyse link til at deltage online er det nødvendigt at tilmelde sig senest tirsdag den 3. november.

Find mere om stiftende generalforsamling for BROEN Hillerød

BROEN Hillerød bliver en del af BROEN Danmark som lokalforening nummer 32. Foreningen vil samarbejde med fagpersoner i Hillerød Kommune og med frivillige i lokale idræts- og fritidsforeninger i hele kommunen.

Kontaktperson: Charlotte Glüsing, mail: charlotteglusing@gmail.com