Støt Broen Danmark - Min konto

29. november 2019

Fond sikrer hjælp til flere børn

Poul Erik Bech Fonden har med en donation på 50.000 kr. til BROEN Herlev sørget for, at foreningen kan hjælpe flere udsatte børn til en aktiv fritid i de lokale idræts- og fritidsforeninger.

Lars Nybroe (i midten) fra BROEN Herlev med beviset på donationen fra Poul Erik Bech Fonden.

Lars Nybroe fra BROEN Herlev modtog donationen forleden ved et besøg hos den lokale EDC Poul Erik Bech-mægler i Herlev.

Rasmus Kreilgaard fra EDC Poul Erik Bech Herlev uddybede donationen til Herlev Bladet: “BROEN Herlev gør en stor personlig forskel for udsatte børn og unge og bidrager til, at endnu flere bliver en del af et aktivt fællesskab.”

Find artikel (s. 44) om donationen i Herlev Bladet den 27. november 2019

Det er ikke kun i Herlev, at Poul Erik Bech Fonden i 2019 har valgt at påskønne det frivillige arbejde i BROEN Danmark. Samlet set har fonden valgt at give 1 million kr. til BROENs lokale indsats fordelt over det meste af landet.

Om Poul Erik Bech Fonden

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Fonden ejer i dag størstedelen af mæglervirksomheden. Gennem overskuddet fra EDC Poul Erik Bech støtter fonden især foreninger, der gør en forskel for børn.

Find mere om Poul Erik Bech Fonden