Støt Broen Danmark - Min konto

7. april 2016

“Behandl de frivillige som rockstjerner!”

Videopræsentation konference

Fra præsentationen af best practise-eksempel fra BROEN ved konference på Christiansborg den 6. april 2016

I BROEN Herlev har man opnået gode erfaringer med en tæt kontakt til flere af de børn og unge, som lokalforeningen hjælper. Det handler både om at købe det nødvendige udstyr sammen med barnet/den unge og om at følge op på barnets deltagelse i fritidsaktiviteten. I nogle tilfælde har opfølgningen ført til en mentor-lignende indsats med besøg i hjemmet, lektiehjælp og støtte til at overveje uddannelse og job.

Lars Nybroe fra BROEN Herlev fortæller om det i denne video til TrygFondens konference om “Modstandskraft mod radikalisering og voldelig ekstremisme”, der blev afholdt på Christiansborg den 6. april 2016 i samarbejde med CERTA og Tænketanken Ret & Sikkerhed:

Find mere om Modstandskraft mod radikalisering og ekstremisme hos TrygFonden