Støt Broen Danmark - Min konto

24. november 2015

Hilsen fra en mor

Dans i Kernen

Nikita øver trin sammen med instruktøren Josefine

BROEN Herlev har støttet et dansehold for piger, og kontaktpersonen Lars Nybroe hos BROEN Herlev har modtaget denne livsbekræftende hilsen fra en mor til en af pigerne:

“Hej Lars!

Så fik jeg endelig overskud til at få skrevet til dig. Min fars kræft er under kontrol, og han skal snart starte strålebehandling.

Med hensyn til Nikitas dans i Kernen sammen med Josefine, så kan jeg kun sige det må være jeres bedste investering!! I forvejen bruger hun meget tid på værelset og danser foran spejlet, men nu gir hun den virkelig gas. Hun glæder sig vildt til hver dansetime og synes, den er alt for hurtig slut. Hun taler meget om Josefine og om, hvor sød hun er, og om når hun tager hende i hånden og viser hende trinene.

Før dansetimerne startede, plagede hun mig tit om at gå til alt muligt, jeg ikke har råd til, og de sidste par år til jiujitsu har jeg skullet trække hende til træning, men nu kan hun næsten ikke vente, til hun skal af sted, og jeg tror, hun kunne gå hver dag og i flere timer, så meget elsker hun det. Jeg ved ikke, om det passer, men det føles, som om hun er blevet roligere og mere selvsikker. Hun virker mere overbærende over for tøsefnidder, end hun har været før.

Så den største tak til BROEN Herlev og til Josefine for hjælp og interesse i Nikita og mig. Jeg er dybt taknemmelig og meget ydmyg over den hjælp og støtte, vi får. Det er svært for at modtage, da jeg jo har et job og klarer mig til dagen og vejen og en lille smule til og tænker på, at der nok er nogen derude, der har mindre end jeg, men ikke desto mindre er jeg stadig lykkelig for det i gør, da det, I hjælper med, er noget, jeg ikke ville have råd til og tilsyneladende er noget, der betyder så meget for min datter, som har rigeligt at tænke på og bekymre sig om med en bror og far, der vælger hende fra.

Af hele mit hjerte tak og må karmaloven i den grad gælde hos jer! De kærligste hilsner Gitte”