Støt Broen Danmark - Min konto

18. juni 2020

Fripladser til udsatte børn på DGIs sommeraktiviteter

DGI stiller sammen med landets idrætsforeninger fripladser til rådighed til børn og unge af vanskeligt stillede forældre på alle lokale idrætsskoler i ferieperioder i 2020.

Hvem kan få friplads?
Børn og unge op til 25 år af vanskeligt stillede forældre, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. For at det bliver en god oplevelse for alle, er det vigtigt, at de børn og unge, der får friplads, kan deltage på idrætsskolen sammen med resten af børnegruppen uden særskilt ekstra støtte. Der er dygtige instruktører på alle idrætsskolerne, og DGI klæder de ansvarlige på til at give gode oplevelser og fællesskab for alle deltagende børn og unge.

Der tilbydes én friplads per person i en ferieperiode.

Fripladsen er kun gældende for deltagelse på idrætsskoler uden overnatning.

Hvordan får man friplads?
Frivillige eller fagpersoner tæt på familien, der ser behovet for støtte, kan tilmelde et barn eller en ung til en idrætsskole med friplads. Der er reserveret to fripladser på alle idrætsskolerne med mulighed for at udbyde flere, hvis pladserne ikke er fyldt op af andre børn ved den almindelige tilmelding.

Kontakt BROEN Hedensted hvis du vil vide mere.

Her kan du finde en oversigt over idrætsskoler hos DGI.