5. oktober 2017

Donation fra jubilæum

Virksomheden Dan Hill Plast i Hornsyld fejrede fredag den 29. september sit 60 års jubilæum. Samtidig valgte firmaet at støtte udsatte børns aktive fritid gennem BROEN.

Bidrag til udsatte børn i stedet for gaver

Karin Iversen fra BROEN Hedensted og Else Madsen fra Dan Hill Plast med listen over gavegivere ved 60 års jubilæet (foto: Dan Hill Plast)

Ledelsen i Dan Hill Plast opfordrede i forbindelse med jubilæet til, at der i stedet for gaver blev givet et økonomisk bidrag til BROEN Hedensted.

Om det fortæller Else Madsen, der var med til at stifte firmaet: “Jeg kender Hans Søgaard, der startede BROEN i Horsens, og jeg har derfor fulgt med i foreningens aktiviteter gennem årene. Jeg synes, at det er et rigtig godt formål, som fortjener al mulig opbakning. I stedet for at få en masse buketter syntes vi, at det ville være bedre at donere pengene til at hjælpe udsatte børn til at være aktive i fritiden, og at pengene skulle gå til BROEN Hedensted, som gør en stor indsats for børn i vores lokalområde.”

Da alle bidrag til jubilæet blev talt sammen, var der i alt doneret 33.200 kr. til BROEN Hedensted, som dermed kan hjælpe endnu flere børn til at være aktive i de lokale idræts- og fritidsforeninger i kommunen.

BROEN Hedensted siger en stor tak til Dan Hill Plast for støtten!