5. oktober 2017

Donation fra jubilæum

Virksomheden Dan Hill Plast i Hornsyld fejrede fredag den 29. september sit 60 års jubilæum. Samtidig valgte firmaet at støtte udsatte børns aktive fritid gennem BROEN.

Bidrag til udsatte børn i stedet for gaver

Karin Iversen fra BROEN Hedensted og Else Madsen fra Dan Hill Plast med listen over gavegivere ved 60 års jubilæet (foto: Dan Hill Plast)

Ledelsen i Dan Hill Plast opfordrede i forbindelse med jubilæet til, at der i stedet for gaver blev givet et økonomisk bidrag til BROEN Hedensted.

Om det fortæller Else Madsen, der var med til at stifte firmaet: “Jeg kender Hans Søgaard, der startede BROEN i Horsens, og jeg har derfor fulgt med i foreningens aktiviteter gennem årene. Jeg synes, at det er et rigtig godt formål, som fortjener al mulig opbakning. I stedet for at få en masse buketter syntes vi, at det ville være bedre at donere pengene til at hjælpe udsatte børn til at være aktive i fritiden, og at pengene skulle gå til BROEN Hedensted, som gør en stor indsats for børn i vores lokalområde.”

Da alle bidrag til jubilæet blev talt sammen, var der i alt doneret 33.200 kr. til BROEN Hedensted, som dermed kan hjælpe endnu flere børn til at være aktive i de lokale idræts- og fritidsforeninger i kommunen.

BROEN Hedensted siger en stor tak til Dan Hill Plast for støtten!

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk