Støt Broen Danmark - Min konto

28. november 2017

Bro til venner i svømmeklub

Tre piger i en familie er netop begyndt at gå til svømning med hjælp fra BROEN Halsnæs. Dermed har pigerne fået mulighed for at gå til noget i fritiden sammen med deres venner fra skolen.

(Modelfoto)

Kontakten til BROEN Halsnæs gik via en familierådgiver i Halsnæs Kommune, og rådgiveren har sendt denne hilsen om pigerne og deres nye fritidsaktivitet:

“Med den familie er det sådan, at de tre piger, som det handler om, har haft en svær start. De kom til Danmark alene med deres mor. Faren døde i Syrien, og det tog lidt tid for dem at danne nogle relationer. Mor har været meget beskyttende fra starten, og pigerne var meget hjemme.

De veninder, som pigerne fik gradvist, da de begyndte i skole, gik alle sammen i forskelige aktiviteter og havde travlt med deres liv. Det lykkedes at overbevise moren om, at det var vigtigt for pigerne, at de også havde nogle aktiviteter, hvor de kunne være sammen med deres venner. Med det samme fortalte de mig, at de elsker svømning, og deres venner går også til svømning. Så det er en klar mulighed for at støtte deres relation til deres kammerater, hvis de selv går til svømning. Moren har desværre ikke råd til tre kontingenter, og det projekt vil ikke kunne lade sig gøre, hvis I ikke havde støttet dem økonomisk.”

Vi er glade for at kunne dele denne gode historie om at hjælpe nogle piger ud til et fællesskab med venner i svømmeklubben.