Støt Broen Danmark - Min konto

10. december 2018

2412Run for udsatte børns fritid

Velgørenhedsløbet 2412Run samler igen penge ind til at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem BROEN Haderslev.

2412Run finder sted den 24. december i tidsrummet kl. 9-12, hvor både børn og voksne kan deltage og løbe eller gå en rundtur i enten Gram, Haderslev eller Vojens. De indsamlede penge fra løbet går direkte til at hjælpe udsatte børn og unge til at kunne deltage i fritidsaktiviteter i hele kommunen.

En række sponsorer støtter indsamlingen, og deltagerne kan støtte BROEN Haderslevs indsats ved at lægge et frivilligt bidrag på dagen. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding. Man skal bare udfylde og aflevere en deltagerseddel med navn og antal omgange.

2412Run i Gram, Haderslev og Vojens arrangeres af BROEN Haderslev i samarbejde med bl.a. lokale spejdere.

2412Run afholdes i år også i Horsens, Vejle og Aalborg.

Find mere om årets udgave af 2412Run Gram/Haderslev/Vojens