Støt Broen Danmark - Min konto

16. maj 2017

“En god historie” fra en mor til 5

(Modelfoto: BROEN)

Vi har modtaget nedenstående skønne tilbagemelding omkring BROEN Haderslevs arbejde:

“Hej BROEN

Vi siger endnu engang tusinde tak for hjælpen.

Vi er en familie på 5, mor på 38 som har en sen hjerneskade efter en blodprop i hjernen  2003) og i tillæg ADHD. Med den baggrund tilkendt pension 2009.

Anne på 15, som går i 8. klasse og bor i pleje hos mormor (ca 1 år nu)

Ida og Alexander på 4 år, som er præmatur, født 3 mdr for tidligt. De går i børnehave. De har krævet meget de første leveår pga sensitivitet. Og vi kom faktisk ingen steder og de tog alt forældrenes tid og overskud. Ida er stadig meget sensitiv så der skal tages hensyn..

William på 12år som går i 5. klasse på en lille lokal friskole. Har fået diagnosen ADHD i 2012, som gør, at han har uro og koncentrationsbesvær, indlæring er svær og det sociale er til tider en udfordring. Han har brug for struktur og faste regler.

William elsker fodbold og har gået til det nu i 4 år . Det kan kun lade sig gøre, da han får medicin med god virkning og har en træner som forstår ham og kan støtte og hjælpe de rigtige steder.

William er meget brugt efter en lang skole dag så der er han meget for sig selv og behøver ro. Derfor har han ikke særlig tit kammerater efter skole. Derfor betyder fodbolden rigtig meget for ham også socialt.

Vi har ikke rigtig haft økonomi til det ekstra, eller f.eks en ferie, og han har måttet vente på “tiden til ham” pga hans mindre søskende.

Hørte så om jer og søgte om hjælp til at William kunne komme på fodboldskole (første gang i 2015). Det var en kæmpe succes for ham og han voksede så meget på selvtilliden/ selvværd området. Og var heldig igen sidste år og nu igen og han glæder sig så vildt.

Jeg er så glad for at I har kunnet hjælpe med, at han har kunnet få den oplevelse.

Mvh Karina og William”